.

.

New
Liruxun toaletna četkica od nehrđajućeg čelika, set četkica za čišćenje, duga ručka toaletna četka s osnovnim alatom (boja:

Liruxun toaletna četkica od nehrđajućeg čelika, set četkica za čišćenje, duga ručka toaletna četka s osnovnim alatom (boja:

HRK 181.80

Iz robe
U skladištu

S bazom, prikladno skladištenje. Na stražnjoj strani toaletne zdjele premažite utore, praznine, kutove itd. Toaletna četkica i klip prodavaonice u blizini WC -a u svemu što čini prikladnu mogućnost skladištenja za toalet. Dizajn set za toaletne četke za prikladan, čist i sanitarni. Može vam učinkovitije pomoći u postizanju najboljeg čišćenja. Značajka : S bazom, praktičnim skladištenjem. Kotvitete u utorima, prazninama, uglovima itd. Na poleđini toaletne zdjele.Toilet četka i klipne trgovine u blizini WC -a u svemu što čini prikladnu mogućnost skladištenja za toalet. Dizajn set četkica za toalete za prikladno, čisto i sanitarno. Pomozite vam da učinkovitije postignete najbolje čišćenje. Materijal : PP + ABS + nehrđajući čelični package sadrži : 1 x WC -ovo četkice Set Notice : 1. Zbog ručnog mjerenja, dopustite 2-3% pogreške. Prije nego što ponudite, obavezno ne smeta li.2. Boja može varirati zbog različitih monitora, pogledajte stvarni proizvod.

Detaljne specifikacije

Svježe

Dodaci proizvoda