.

.

New
Toaletna četkica Moderna kupaonica kutak zidni meko čišćenje četkica za toaletni nosač WC držač za pranje pribora za pranje

Toaletna četkica Moderna kupaonica kutak zidni meko čišćenje četkica za toaletni nosač WC držač za pranje pribora za pranje

HRK 117.20

Iz robe
U skladištu

Dugi su i gusti, izdržljivi i snažni, ali nježni za vaš toalet; Pomozite vam da stignete do mrtvih kutova, posebno naplatka, duboko i temeljito očistite svoj toalet. Pakirajte sa stabilnom i prozračnom držaču, dobar je za ventilaciju i održavajte bazu čišćenja. Vrsta mosta/podova može se prebaciti po vašoj volji. Četkica se nikada ne istroši i mijenja svoj oblik, održavajući savršeno čišćenje. Meka četkica mogu postići učinak dubokog čišćenja, to je savršeno pomagač za čišćenje kupaonice. Ergonomske ručke olakšavaju čišćenje i smanjenje vremena čišćenja. Simples i prekrasan dizajn koordinirani su s vašom kupaonicom. Ova moderna četkica za toaletne zdjele idealna je za vrhunske toalete za restoran ili hotelske kupaonice s 5 zvjezdica, također pogodne za kućnu upotrebu. Ima elegantan izgled i uvijek izgleda čisto i besprijekorno!. Phonmewelcome u našu trgovinu! Toaletna četkica prihvaća ergonomski dizajn ručke, koji je lako i ugodno za držanje, a vrlo je ušteda rada prilikom čišćenja toaleta. Specifikacija : Materijal : Plastična pakala Uključena : 1*WCOLETSKA BRUGHNOTE : *Zbog razlike između između razlike između razlike Različiti monitori, slike možda ne odražavaju stvarnu boju predmeta.*Usporedite detaljne veličine s vašim, dopustite pogrešku od 1-3cm, zbog ručnog mjerenja. Zahvaljujemo na razumijevanju. Nakon prodaje usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite nam e-poštu, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata i pružiti vam najbolje rješenje.

Detaljne specifikacije

material:
plastic
Package Included:
1*Toilet brush:
Note:
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings.:
After-sales service:
If you have any questions, please send us an email, we will reply to you within 24 hours and provide you with the best solution. :
Svježe

Dodaci proizvoda