.

.

New
WIONC DUPING MUD Ganoderma lucidum za proljetni čajnik Zisha Teapot ručno izrađeni lonac kung-fu za čajnu posudu Purple Clay

WIONC DUPING MUD Ganoderma lucidum za proljetni čajnik Zisha Teapot ručno izrađeni lonac kung-fu za čajnu posudu Purple Clay

HRK 83.60

Iz robe
U skladištu

Držite ga na dlanu i osjetite teksturu poput žada. To je vrlo dobro kao poklon roditeljima, starješinama, učiteljima itd. Stari i ustajali materijali, ručno izrađeni, klasični oblik, izvrstan duh i šarm, otkrivajući drevni drevni nespretni šarm. Linije su lijepe i prirodne, usta i ručke su koordinirane, a bačva za tijelo podudara se s vitkim ručkama, što je elegantnije. Radovi su duboki u konotaciji, elegantnom i velikodušnom, izvrsnoj izradi i cjelovitim modelima. Duboko ih vole kolekcionari i Zisha entuzijasti. Protok vode je gladak, veliki promjer je praktičniji, a čaj je prikladniji. Držite ga na dlanu i osjetite teksturu poput žada. To je vrlo dobro kao poklon roditeljima, starješinama, učiteljima itd. I itd. I ustajali materijali, ručno izrađeni, klasični oblik, izvrstan duh i šarm, otkrivajući drevni drevni Nespremniji char. Linije su lijepe i prirodne, usta i ručke su koordinirane, a bačva za tijelo podudara se s vitkim ručkama, što je elegantnije. Radovi su duboki u konotaciji, elegantnom i velikodušnom, izvrsnoj izradi i cjelovitim modelima. Duboko ih vole kolekcionari i Zisha entuzijasti. Protok vode je gladak, veliki promjer je praktičniji, a čaj je prikladniji. Specifikacija : tip : čajnik : chinesclay materijali : Materials Loping Mudwater Outletmeshinner zid poglavlje220 CCCCPURDES : Prijenosni čaj/kung fu set za čaj/kućni vinski setpackage Uključen : 1 čajnik Uključen je gornji sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.Noti : Dragi kupac, zbog osvjetljenja, svjetline za prikaz, ručnog mjerenja i drugih razloga, boje, boje i veličina između fotografije i stvarnog predmeta može biti malo drugačija. Iskreno se nadam da možete razumjeti! Hvala! Radovi su duboki u konotaciji, elegantnom i velikodušnom, izvrsnoj izradi i cjelovitim modelima. Duboko su voljeni.

Detaljne specifikacije

Type:
Teapot
Style:
Chinese
Craft:
Manual
Clay materialSloping mud:
Water outletMesh:
Inner Wall ChapterNo:
Capacity220cc10cc:
Purpose:
Household tea set/travel portable tea set/Kung Fu tea set/household wine set
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :
Svježe

Dodaci proizvoda