.

.

New
CJUPZI Nevidljivi uši za spavanje, IPX5 Vodootporne slušalice za spavanje s mikrofonom, ultra udobne ušne pupoljke za kontrolu

CJUPZI Nevidljivi uši za spavanje, IPX5 Vodootporne slušalice za spavanje s mikrofonom, ultra udobne ušne pupoljke za kontrolu

HRK 1.33

Iz robe
U skladištu

✿ Univerzalna bežična kompatibilna : Većina bežičnih uređaja i do 15m, bežični uši za spavanje pružaju stabilnu vezu, jači signal i bržu brzinu veze, omogućujući vam da uđete u svijet glazbe za 2 sekunde. ✿ Dizajnirani za bočne spavaće spale : nevidljive ušice za spavanje sadrže kohlearne kapljice i IPX5 vodootporni, udobni za nošenje bez osjećaja kada ležite sa strane, i sigurno pričvršćeni na kuke za uši za dugoročno trošenje. ✿ Uho za uklanjanje buke : Nevidljive slušalice u uhu omogućuju vam da uživate u tihom vremenu spavanja, kombinirajući fizičko smanjenje buke s akustičnom tehnologijom smanjenja buke i pomažu vam da ostanete podalje od hrkanja i buke za bebe. ✿ Funkcija kontrole dodira : Lako se dodirnete za prelazak na pauziranje glazbe, poziva odgovora i odbacivanje poziva, bežične nevidljive ušice kontinuirano se sviraju za 24h, a punjenje za 1 H s futrolom za punjenje, koji sadrži ultra dugotrajni vijek trajanja baterije od 480h i ugrađenog- u mikrofonu. ✿ Audio uživanje : bežični ravni uši donose vam visokokvalitetno zvučno uživanje, s stereo zvukom šupljine kitova, savršen suputnik za spavanje. Opis : Dizajniran prema obliku uha, udoban za nošenje za bočno spavanje. Bejsko 5,3 i Quick Connection. Dugo trajanje baterije od 480h, ugrađeni mikrofon. Sa samo dodirom prsta, lako se možete prebaciti između pauziranja glazbe , odgovaranje na poziv, odbacivanje poziva ili praćenje glazbe.Specifikacija : Naziv : bežične nevidljive ušne uši za spavanje : (približno) 4*7,5 cm/1,57*2,95 -težina : 50g Features : IPX5 vodootporan, udoban za nošenje, brza veza bez žičane strane, Dugi trajanje baterije, ugrađeni mikrofon, kontrola dodira, smanjenje dvostrukog buke. Popis spakiranja : 1 par * Spavanje bežičnih ušiju 1 * USB kablenote za punjenje : Zbog efekata osvjetljenja i kutova kamere, boje predmeta i prikazanih u Slika bi mogla imati nijansu.

Detaljne specifikacije

Name:
Wireless Invisible Earbuds for Sleeping
Size:
(approx.) 4*7.5cm/1.57*2.95inch
Weight:
50g
Features:
IPX5 waterproof, comfortable to wear, fast wireless connection, long battery life, built-in microphone, touch control, double noise reduction.
Package List:
1 Pair * Sleep Wireless Earbuds :
1* USB Charging Cable:
Notes:
Due to the lighting effects and camera angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance.:
Due to manual measurement, there might be a tolerance in the product size. :
Svježe

Dodaci proizvoda